Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 02 januari 2021 en is van toepassing op burgers en wettelijk permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte en Zwitserland.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://www.kooplokaalprinsenbeek.nl over u verkrijgen. We raden u aan deze verklaring aandachtig te lezen. In onze verwerking voldoen we aan de vereisten van privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij streven ernaar onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot enkel de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Als u vragen heeft of precies wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, neem dan contact met ons op.

1. Doel, gegevens en bewaartermijn

Wij ontvangen of verzamelen mogelijk persoonsgegevens voor een aantal doeleinden die verband houden met onze bedrijfsvoering, waaronder de volgende: (klik om uit te breiden)

2. Delen met andere partijen

We delen of geven deze gegevens alleen aan verwerkers voor de volgende doeleinden:

3. Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen wij u naar ons Cookiebeleid

We hebben met Google een Verwerkersovereenkomst gesloten.

Google mag de gegevens niet gebruiken voor andere Google-diensten.

4. Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

5. Websites van derden

Deze Privacyverklaring heeft geen betrekking op websites van derden waar naar wordt verwezen via links op deze websites. We garanderen niet dat deze websites uw persoonsgegevens op een betrouwbare en veilige manier behandelen. We raden u aan om de privacyverklaringen van deze websites te lezen voor u gebruik maakt van deze websites.

6. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

7. Toegang verkrijgen tot en wijziging van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens. U heeft de volgende rechten:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Zorg ervoor dat u altijd duidelijk vermeldt wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

8. Een klacht indienen

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

9. Contactinformatie

Ondernemersvereniging Prinsenbeek
Biezenbaan 21, 4661 LZ Halsteren
Nederland
Website: https://www.kooplokaalprinsenbeek.nl
E-mail: ln.keebnesnirpvo@eitacinummoc
Telefoonnummer: 0653332263

Bijlage

Ultimate Member

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we deze verzamelen

Formulieren

Ultimate Member biedt u formulieren voor gebruikersregistratie, aanmelding en profielen. Via deze formulieren verzamelt u persoonlijke gegevens van uw gebruikers. U dient in uw privacybeleid vast te leggen welke persoonlijke gegevens worden geregistreerd wanneer iemand een van de formulieren verzendt/invult, waarom u deze verzamelt, wat u met de gegevens doet en hoe lang u deze bewaart.

Hoelang wij uw gegevens bewaren

Geregistreerde gebruikersgegevens worden onbepaalde tijd in de database van uw website bewaard. Gegevens kunnen op verzoek van gebruikers via de bestaande WordPress-functie voor het exporteren of wissen van gegevens worden geëxporteerd of verwijderd. Als gegevens met een service van een onafhankelijke leverancier worden gesynchroniseerd (bijvoorbeeld MailChimp via onze MailChimp-extensie), blijven gegevens daar bewaard tot het abonnement wordt opgezegd of de gegevens worden verwijderd.

Waarheen wij uw gegevens verzenden

Ultimate Member verzendt standaard geen gebruikersgegevens naar locaties buiten uw site. Als u de functionaliteit van de plug-in hebt uitgebreid (bijvoorbeeld door geregistreerde gebruikersgegevens via onze MailChimp-extensie naar MailChimp te verzenden), wordt deze gebruikersinformatie mogelijk aan die externe services doorgegeven. Deze services kunnen zich in het buitenland en ook buiten de EU bevinden.

Loco Translate

Deze plugin verzamelt geen gegevens van website bezoekers. Bestuurders en controleurs kunnen wensen om te beoordelen Loco'splugin privacy kennisgeving.

Ultimate Member

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we deze verzamelen

Formulieren

Ultimate Member biedt u formulieren voor gebruikersregistratie, aanmelding en profielen. Via deze formulieren verzamelt u persoonlijke gegevens van uw gebruikers. U dient in uw privacybeleid vast te leggen welke persoonlijke gegevens worden geregistreerd wanneer iemand een van de formulieren verzendt/invult, waarom u deze verzamelt, wat u met de gegevens doet en hoe lang u deze bewaart.

Hoelang wij uw gegevens bewaren

Geregistreerde gebruikersgegevens worden onbepaalde tijd in de database van uw website bewaard. Gegevens kunnen op verzoek van gebruikers via de bestaande WordPress-functie voor het exporteren of wissen van gegevens worden geëxporteerd of verwijderd. Als gegevens met een service van een onafhankelijke leverancier worden gesynchroniseerd (bijvoorbeeld MailChimp via onze MailChimp-extensie), blijven gegevens daar bewaard tot het abonnement wordt opgezegd of de gegevens worden verwijderd.

Waarheen wij uw gegevens verzenden

Ultimate Member verzendt standaard geen gebruikersgegevens naar locaties buiten uw site. Als u de functionaliteit van de plug-in hebt uitgebreid (bijvoorbeeld door geregistreerde gebruikersgegevens via onze MailChimp-extensie naar MailChimp te verzenden), wordt deze gebruikersinformatie mogelijk aan die externe services doorgegeven. Deze services kunnen zich in het buitenland en ook buiten de EU bevinden.

Loco Translate

Deze plugin verzamelt geen gegevens van website bezoekers. Bestuurders en controleurs kunnen wensen om te beoordelen Loco'splugin privacy kennisgeving.

Ultimate Member

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we deze verzamelen

Formulieren

Ultimate Member biedt u formulieren voor gebruikersregistratie, aanmelding en profielen. Via deze formulieren verzamelt u persoonlijke gegevens van uw gebruikers. U dient in uw privacybeleid vast te leggen welke persoonlijke gegevens worden geregistreerd wanneer iemand een van de formulieren verzendt/invult, waarom u deze verzamelt, wat u met de gegevens doet en hoe lang u deze bewaart.

Hoelang wij uw gegevens bewaren

Geregistreerde gebruikersgegevens worden onbepaalde tijd in de database van uw website bewaard. Gegevens kunnen op verzoek van gebruikers via de bestaande WordPress-functie voor het exporteren of wissen van gegevens worden geëxporteerd of verwijderd. Als gegevens met een service van een onafhankelijke leverancier worden gesynchroniseerd (bijvoorbeeld MailChimp via onze MailChimp-extensie), blijven gegevens daar bewaard tot het abonnement wordt opgezegd of de gegevens worden verwijderd.

Waarheen wij uw gegevens verzenden

Ultimate Member verzendt standaard geen gebruikersgegevens naar locaties buiten uw site. Als u de functionaliteit van de plug-in hebt uitgebreid (bijvoorbeeld door geregistreerde gebruikersgegevens via onze MailChimp-extensie naar MailChimp te verzenden), wordt deze gebruikersinformatie mogelijk aan die externe services doorgegeven. Deze services kunnen zich in het buitenland en ook buiten de EU bevinden.

Terug naar boven