Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Kermis in Prinsenbeek

Het is weer kermis in Prinsenbeek

En wel op vrijdag 17 tot en met maandag 20 september 2021. De kinderen van Prinsenbeek kunnen een muntje verdienen voor de kermis. Hoe moet je dat doen. De bedoeling is dat papa’s, mama’s, verzorgers, opa’s en oma’s of misschien jijzelf een kleurplaat ophalen bij de deelnemende winkeliers. De kleurplaat is hier ook te downloaden. De natuurlijk prachtig ingekleurde kleurplaat lever je in bij Speelgoed & Kadohuis Babsies in de Loopstraat 1 voor 16:00 uur op 18 september. Je krijgt dan een muntje voor de kermis en dat kan je alleen gebruiken op de hele maandag 20 september! Op 18 september gaan we uit al die kleurplaten de 3 mooiste kiezen. Als je hebt gewonnen dan bellen we je op en dan is er voor jou nog meer kermisverrassing!

Zien we jullie op de Kermis?

Hieronder kan je ook de kleurplaat downloaden en printen

Kermis kleurplaat        

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties

laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven