Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Kermis in Prinsenbeek

Kleurplaatactie Kermis in Prinsenbeek

Van vrijdag 16 tot en met maandag 19 september 2022 is het kermis in Prinsenbeek. Vanuit de ondernemersvereniging bieden wij voor de kinderen een kleurplaatactie aan. Samen kunnen wij er een succes van maken dat de kinderen in Prinsenbeek een extra ritje in de rups, zweefmolen, trampoline en/of autoscooter ontvangen. Doe jij ook met ons mee?!

Via de knop hieronder kun je de kleurplaat downloaden en uitprinten. Mocht je zelf niet kunnen printen, is het ook mogelijk kleurplaten op te halen bij Speelgoed & Kadohuis Babsies (Loopstraat 1) of bij Bier&Borrels (Groenstraat 12).

De ingekleurde kleurplaat kan ingeleverd worden aan de Loopstraat 1  Speelgoed & Kadohuis Babsies. Uiterste inlevertijd is zaterdag 17 september om 16.00.  Bij ontvangst van de kleurplaat krijgt het kind een muntje om in te leveren op de kermis. Daarnaast worden uit de ingeleverde kleurplaten 3 winnaars getrokken. Zij krijgen extra kermis plezier. De muntjes die gegeven worden aan de kinderen zijn uitsluitend inwisselbaar op de maandagmiddag/avond.  

Kermis kleurplaat        

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties

laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven