Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Start Eindejaarsactie 2022

Het einde van het jaar nadert!

Ook dit jaar is er weer een eindejaarsactie. De start is zaterdag morgen op 26 november en duurt 4 weken tot en  met 24 december. Vanaf zaterdag 26 november strooien de aangesloten winkeliers van de ondernemersvereniging Prinsenbeek weer met stickers. Voor elke 10 euro boodschappen krijgt u 1 sticker. Plakt u weer mee? Er worden meer dan 60 prijzen met een waarde van vanaf 20 euro tot 450 euro verloot onder de ingeleverde volle spaarkaarten. Volg de website, Facebook of Instagram voor al het nieuws rondom de eindejaarsactie. We houden u op de hoogte!

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties

laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven