Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Kermisactie 2023

Kleur jij mee voor een kermismuntje?

Het is weer kermis in Prinsenbeek
En wel op vrijdag 15 tot en met maandag 18 september 2023.
Ook dit jaar zal er een gedeelte van de kermis op de nieuwe markt plaatsvinden, wat uiteraard de gezelligheid alleen maar ten goede komt met al die gezellige terrassen.
 
Daarnaast hebben we weer een leuke kleurplaatactie voor de kleintjes onder ons. Deze is verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels van de OVP. Bij inlevering van deze kleurplaat vóór 16.00 uur op 16 september bij Speelgoed & Kadohuis Babsies in de Loopstraat 1 krijgen de kinderen al gelijk een muntje, inwisselbaar voor een leuke kermisverrassing. De muntjes die gegeven worden aan de kinderen zijn uitsluitend inwisselbaar op de maandagmiddag/avond. Tevens worden er uit al deze kleurplaten ook nog eens 3 winnaars getrokken die wel een hele leuke kermis tegemoet gaan. Want hoe leuk zou het zijn als je zelf een keer een attractie zou mogen bedienen, of aan het touw mag trekken bij de draaimolen. Op 16 september zullen dan de winnaars bekend gemaakt worden.
Bij de winkeliers in Prinsenbeek liggen de kleurplaten. Ook is deze hier te downloaden op de OVP website.
Deze actie wordt aangeboden door de ondernemersvereniging Prinsenbeek (OVP)
 

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties

laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven