Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Prijswinnaars Eindejaarsactie 2021 bekend!

Maandag 17 jaar hebben wij maar liefst 31 kaarten getrokken voor de verschillende prijzen van de weer zeer succesvolle eindejaarsactie 2021.
Plaats van de trekking was deze keer in de Jumbo waar bedrijfsleider Toine Kleemans de gastheer was. Notaris Anne-Marie Snel van Prinsenhof Notariaat deed voor het 2e jaar de trekking van alle gewonnen kaarten, af en toe geholpen door het winkelend publiek. De 31 winnaars krijgen bericht en kunnen hun prijs ophalen. De Ondernemersvereniging Prinsenbeek dankt alle consumenten in Prinsenbeek voor het meedoen met deze actie en het ondersteunen van de lokale ondernemers. #KoopLokaalPrinsenbeek

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties

laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven